Wonderful Wednesday hos Douglas

Onsdag 24.juni inviterte kosmetikkjeden Douglas til «Wonderful Wednesday» – En eksklusiv kundekveld med noen av sine beste leverandører fra merker som Dior, Opi, Sensai etc. Med bobler i glasset, jordbær, fargerike marshmallows og -25% rabatt på hele butikken var det mange som tok turen innom Douglas i Bogstadveien 10, til tross for pøsende regn.


Min skjønne venninne, Ragnhild, er makeupartist og jobber for Dior. Hun viste meg den nye Diorshow mascaraen og Diorshow brow styler. Skikkelig spent på å ta dem i bruk. Alle fikk utdelt et lodd hver gang de handlet noe, og på slutten av kvelden var det trekning av premier fra flere av de store merkene. Jeg var så heldig å vinne en goodiebag fra Dior! Her er noe av det som ble med meg hjem etter onsdagskvelden!

Fra venstre: Blush – Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition, neglelakk – Sunwashed 319 + Top Coat Tie Dye, Tie Dye Lipstick 002 Coral Trip, Diorshow mascara, Diorshow Brow Styler, øyeskyggepalett – Eye reviver Backstage Pros 001.

Douglas er Europas største kosmetikkjede og nettbutikk som startet i 1910 (!) i Hamburg, Tyskland. I dag har de ca 1700 butikker fordelt rundt i hele 19 land. Likevel er det ikke alle som har kjennskap til dem her i Norge, ettersom butikken i Bogstadveien er ganske ny. Men med ledende merkevarer innen kosmetikk og parfyme samt flinke selgere med god kompetanse, kan jeg love deg en unik opplevelse. De har svar på alle dine spørsmål! Neste eksklusive shoppingkveld er allerede i juli denne sommeren. Vil du være med, bør du følge dem på Facebook for oppdateringer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *